Jobb,ha lelépek

Összepakolom a képeimet és megtarom őket magamnak.Nekem nem szokásom mások képeit bírálni mert úgy érzem,nincs hozzá jogom.Ha valaki nem tartja logikusnak,hogy egy építész munkáit egy blokkba tegyem, hogy így mutassam be a tehetségét,akkor ez a hely nem nekem való.Én lokálpatriótának érzem magam (kicsit nagyképűen) ezért is raktam fel a három nézhető anyagot a városommal kapcsolatban.Most először akartam egy jeles építész emléke elött tisztelegni,és ezt megosztani másokkal is,mert úgy gondoltam Pfapp Ferenc megérdemel ennyit.Úgy látszik,ez nem mindenkinek tetszett. Az "ügyeletes" ismét " beköszönt "(nem először) Va bene...Ciao !


Re: lelépek

Tisztelt Luigi

Nekem semmi bajom Pfapp Ferenccel, csak jeleztem hogy a honlap kialakítás nem nagyon alkalmas egy kép (címmel) alá fűzve tömérdek más város képét feltölteni. Mert valószínűleg senki nem fogja Pécsen keresni a Szegedi Pályaudvart.
Itt inkább városokhoz tartozó épületek vannak és a térképi elhelyezés a mérvadó.

Sajnálom hogy ezt nem értette meg, és elhagyott minket. Ahelyett hogy feltöltötte volna külön külön a képeit a megfelelő városhoz és mindenki gyönyörködhetett volna benne.

Ády

Ui. Önön kívül mindenki más így csinálja a honlapon.

OFF téma Tisztelt...

OFF téma

Tisztelt Ády!

Szeretném önnel  felvenni a kapcsolatot, de az oldalon nem találtam rá lehetőséget.

tudna segíteni hogy érhetném el Önt?

Üdvözlettel Speci

 

 

Kedves Speci!A...

Kedves Speci!

A retronom.hu oldalán ugyan ezen a néven vagyok, ott tud nekem írni.

Üdv, Ády


Hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak!