Kirándulásra vidd magaddal az egykor.hu-t

Néhány napja a Iphone és Anroid telefonosok Wikitude alkalmazás segítségével megtekinthetik az egykor.hu képeit, adatbázisát. Kérdezhetnétek, hogy mi ebben a nagy dolog? Egy böngészőben is látszik minden, ha már telefonon akarná valaki nézegetni a képeket.
Ám a Wikitude alkalmazásánál a lényeg, hogy az adott helyedhez közeli helyeket, képeket gyűjti ki. Mivel itt általában minden helyhez meg van GPS koordináta, már csak egy kis kódott kellett írni és összekötni a honlapot Wikitude rendszerével.

Bekapcsolva az alkalmazást, a program kigyűjti a hozzád legközelebb eső egykoros helyeket. Listába szedve vagy google térképen. És van egy érdekes nézet, amikor a kamera által mutatott képre teszi rá az infókat. Tegyük fel állsz egy épület előtt és nem tudod az mi. Telefon elő, Wikitude bekapcs... az épület felé fordítod a kamerát és már ki is írja mi az az épület, persze ha megtalálható az egykor.hu-n.

Tehát egy kiránduláshoz, túrázáshoz jól jöhet! Hamarosan teszek fel képeket a mőködéséről, mert hétvégén már jó idő lesz (MONDOM, JÓ IDŐ LESZ!) és lehet egyet túrázni és tesztelni.

További információk a kompatibilis telefonokról a wikitude.org-on, letöltés pedig a telefonod Market részében!


Király!

Király! Kipróbálom!

Hát nekem a

Hát nekem a listába nem jelenik meg az egykor.hu androidon!

Változtatásokat

Változtatásokat kellett eszközölni, de már működik! Így keresd a listában: Magyarország egykor és most!

Itt egy kis
Leteszetelem a

Leteszetelem a wikitude-t! Remek!
4 napos kiránduláson vagyok túl és nagyon bejött. Van egy google térkép és azon látszanak egykoros képek. Sok esetben kerestem épületeket és segített megtalálni a bóklászásaim során. napokban láthatjátok az eredményeket


Hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak!